Съветите на естетичните дерматолози с Belotero HYDRO: Д-р Катя Паскова

Съветите на естетичните дерматолози с Belotero HYDRO: Д-р Катя Паскова

Съветите на естетичните дерматолози, включили се в кампания Хидратация с Belotero Hydro стартират с д-р Катя Паскова, един от първите дерматолози у нас, поставили началото на естетичната дерматология такава, каквато я познаваме днес.

Д-р Паскова, защо бихте препоръчали на пациент мезотерапия с Belotero HYRDO?

Стареенето е сложен процес, който засяга всеки орган в тялото, включително кожата.  Клинично старата кожа се характеризира като тънка, суха и бледа, с видими бръчки и намалена еластичност. Хистологичните промени свързани със стареенето на кожата включват процес, известен като слънчева еластоза и количествени промени в колагена, които се отразяват като спад в биосинтеза и съдържанието му.

Мезотерапията е чудесен избор за бързо възстановяване и „съживяване” на повяхналата, дехидратирана и отпусната кожа на лицето, шията, деколтето и гърба на дланите.  Извършва се чрез инжектиране на различни субстанции със специфично действие в средния слой на кожата.

 Препоръчвам на своите пациенти мезотерапия с Belotero Hydro, въз основа на обстоен дерматологичен преглед, като съобразявам терапията с техните индивидуални нужди и защото притежава всички необходими висококачествени съставки за кожата. Съчетава хиалуронова киселина с глицерол и е проектиран да осъществява дълбока хидратация, като същевременно възстановява блясъка и еластичността на кожата.

Тайната на продукта е технологията Dynamic Cross-Linking. Тя дава възможност за постигане на хармонични резултати, като оптимизира баланса на еластичността и гъвкавостта на параметрите, специално насочени към нуждите на целевия слой на кожата. Тези елементи в комбинация имат ревитализиращо действие върху третираните зони.

Пациентите, които преминат целия курс от 3 процедури, съобщават за положителни промени в състоянието на кожата, както и в усещането за хидратация и комфорт. 

 

За повече информация и консултации можете да откриете д-р Паскова на: https://www.dermavita.bg/

 

 

Close Menu