Съветите на естетичните дерматолози с Belotero HYDRO: Д-р Ива Стоилова

Съветите на естетичните дерматолози с Belotero HYDRO: Д-р Ива Стоилова

В Съветите на естетичните дерматолози, включили се в кампания Хидратация с Belotero Hydro участие взе д-р Ива Стоилова, естетичен дерматолог с над 15 години стаж в областта на естетичната медицина и обучаващ специалист по техника на инжектиране на филърите предлагани от Merz Aesthetics Bulgaria.

Нашата кожа губи 6% хиалуронова киселина годишно, затова се нуждае от Belotero Hydro, който със своята специфична формула замества загубите. Този препарат препоръчваме на пациентите си с цел активна хидратация след и по време на летния сезон, защото слънцето е основния фактор състарявящ кожата. През зимата добре хидратираната кожа понася ниските температури и промените в климатичните условия много по-добре.

Хидратацията в кожата е важно условие да не се получават и неравномерни пигментации, ето защо препоръчваме на нашите пациенти курс от 3 процедури непосредствено преди лятната ваканция.

Belotero Hydro се явява перфектно решение за всички, които искат красива и млада кожа, без несъвършенства и дефекти и е перфектно допълнение към обем заместващите филъри и лазерни процедури. Тази терапия се препоръчва след 30 години за всеки пациент:  3 – 6 пъти годишно в зони на лице, шия, деколте и ръце.

За повече информация и консултации можете да откриете д-р Стоилова на: http://www.dermavist.com/