Съветите на естетичните дерматолози с Belotero HYDRO: Д-р Магдалина Гюрова

Съветите на естетичните дерматолози с Belotero HYDRO: Д-р Магдалина Гюрова

В Съветите на естетичните дерматолози, включили се в кампания Хидратация с Belotero HYDRO, д-р Магдалина Гюрова – специалист по Дерматология и Венерология и главен асистент към Катедра по Дерматология и Венерология при Медицински Университет – Пловдив, сподели мнение за работата си с нашия продукт.

Д-р Гюрова, защо бихте препоръчали на пациент мезотерапия с Belotero HYRDO?

Уникалната комбинация в Belotero HYDRO между неомрежена хиалуронова киселина и глицерол осигурява дълготрайна хидратация на кожата, намалява вредното въздействие на свободните радикали и забавя разграждането на колагена.

В моята практика Belotero HYDRO препоръчвам на пациенти с фини бръчки и намалена плътност и еластичност на кожата, които често се излагат на слънце и/или са пушачи.

Високата пластичност и кохезивност на гела  дават възможност за третиране на пациенти с много тънка кожа, както и обработване на такива деликатни зони, като шия, деколте, около очи и чело. След процедура с Belotero HYDRO в третираната област не се наблюдава оток или неравности. Пациентът веднага може да продължи ежедневната си дейност т.е. няма възстановителен период. Кожата възвръща своята плътност, еластичност, гладкост и блясък.

За повече информация и консултации можете да откриете д-р Гюрова на: https://dermaplus.bg

 

 

Close Menu