Предимствата на Belotero®
Приложение срещу стареене

Красиви
с филъри

Под филъри в естетична медицина се разбират попълващи вещества, например на хиалуронова основа, които се инжектират в средните и дълбоките слоеве на кожата или в подкожната тъкан. По този начин могат да бъдат изгладени фини повърхностни линии или дълбоки бръчки, може да бъде балансирана нарастващата загуба на обем, свързана с възрастта, а нежните и заоблени контури – да бъдат подчертани. Ефектът е видим веднага и може да продължи до една година, в зависимост от продукта, индивидуалната предразположеност на пациента и начина му на живот. Хиалуроновите филъри Belotero® от Merz Aesthetics постигат изключително естествено изглеждащи резултати.

Инжектиране с цел премахване на
бръчки и балансиране на обема

Дермалните филъри помагат за намаляване на бръчките и възстановяване на изгубения обем, като по този начин възвръщат младежката плътност на лицето. Тогава кожата е подхранена отвътре навън и по този начин е изгладена, а с течение на времето хиалуроновият филър се разгражда по напълно естествен път. Запълването на бръчките е процедура, която е минимално инвазивна. Това означава, че не е нужен период на възстановяване, а едновременно с това е постигнат незабавен козметичен ефект.

Запълването на бръчки с дермалните филъри на Merz Aesthetics е нежно, бързо и безопасно. През последните години са разработени различни вещества, които се различават според поносимостта на пациента към всяко от тях. Заслужава да се запознаете по-отблизо с тях, тъй като дори малки разлики в производството и състава на филъра могат да означават големи разлики при поносимостта, дълготрайността на ефекта и естетичния резултат. Посъветвайте се и се убедете сами.

Разграждащи се филъри
за грижа против стареене

 • Хиалурон (хиалуронова киселина) в продуктовата серия Belotero®
 • Калциев хидроксиапатит
 • Колаген
 • Полимлечна киселина
 • Собствена мазнина от организма

Обхватът на приложение на Belotero®
включва

 • Красиво чело: Напречните бръчки по челото и гневните бръчки, които при по-изразени мимики се показват по челото, се третират лесно с много фина хиалуронова терапия. За разлика от инжектиране с ботулинов токсин, при използване на Belotero® Balance напълно се запазва подвижността на лицевите мускули по челото.
 • Околоочен контур: Дали бръчки от смях, „пачи крак“ или дълбоки бръчки около очите – следите от безсъние и неизбежните спътници на времето често оставят впечатление за умора, мрачно настроение и старост. Тези промени, настъпващи с възрастта, могат да бъдат успешно коригирани и прикрити с Belotero® Balance или Belotero® Soft. Вашият поглед ще е отново сияещ и свеж.
 • Скули: След загуба на тегло или с възрастта често губим свежата младежка плътност на лицето. Тогава хлътналите скули ни карат да изглеждаме изтощени и изпити. Belotero® Volume може дискретно да придаде контур и обем на скулите, челюстта и брадичката.
 • Марионетни бръчки и бръчки в ъгълчетата на устните: Дори дълбоките бръчки около устата и носа, като например назолабиалните и ментолабиалните бръчки, могат да бъдат отлично третирани с хиалуроновите филъри Belotero®Soft, Belotero® Balance и Belotero® Intense. Чрез фино изглаждане на бръчките с хиалуронов гел, на лицето Ви отново се вдъхва младежка свежест.
 • Привлекателна уста: Фините радиални бръчки около устата могат да бъдат естествено изгладени с много фин хиалурон, например чрез филърите Belotero® Balance и Belotero® Intense.
 • Устни: В хода на годините бръчките на устните се увеличават, а обемът им намалява. Тези промени лесно се третират със специалния хиалуронов гел Belotero® Balance и Belotero® Intense. Резултатът от едно умерено приложение е хармоничен външен вид, по-привлекателни и естествено изглеждащи устни.
 • Вдлъбнати белези: Белезите са идеални за запълване с хиалуроновите филъри Belotero®Soft, Belotero® Balance и Belotero® Intense.

Това може също да Ви интересува:

Красиви с хиалуронова киселина

Изглаждане на линии и запълване на обеми: какви филъри може да използвате?

Приложение на Белотеро

Широк спектър от продукти за вашите индивидуални желания и нужди.

Контур на устните с Белотеро

Специално за освежаване на устните – Belotero® Balance и Belotero® Intense. Разберете повече!