Предимствата на Belotero®
Приложение на Белотеро®

Напречно свързана
хиалуронова киселина

Днес всички модерни хиалуронови филъри се произвеждат по синтетичен път – т.е. не от животинска тъкан. В естетичната дерматология подходящите за инжектиране, омрежени хиалуронови гелове (Belotero® Soft, Belotero® Balance, Belotero® Intense и Belotero® Volume с и без лидокаин) и подходящата за инжектиране хиалуронова киселина са доказали своята ефективност за подмладяването на кожата (Hyal® ACP[1]). Геловете Belotero® със съдържание на напречно свързана хиалуронова киселина са се доказали като добре поносими филъри за коригиране на повърхностни бръчки като „пачи крак“, както и за средни и дълбоки бръчки, например бръчки по челото, гневни бръчки и бръчки около носа и устата. С тях може да бъде запълнен обемът на устните или да се компенсира асиметрия на устните и да се придадат нови контури и обем на лицето по брадичката, бузите и скулите.бузите и скулите.

Серията продукти
Belotero®

Сега на пазара има огромен избор от хиалуронови филъри, някои от които разполагат с достатъчно научни изследвания и документация зад гърба си. Хиалуронът е в основата на всички филъри Belotero®, които по състав са много близки до хиалуронова киселина в тялото и са специално проектирани за различните слоеве на кожата. Според нуждите продуктите на Belotero® могат да възвърнат отново обема в лицето, да компенсират дълбоки бръчки, да намалят фините линии, да подобрят контурите на лицето или да оформят естествено красива форма на устните. С Belotero®, иновативния асортимент от хиалуронови филъри на Merz Aesthetics, Вие избирате ефективно и леко третиране на бръчките и балансиране на загубения обем. Belotero® предлага широк спектър от гъвкави хиалуронови филъри, които могат да се приложат от опитен лекар според Вашето желание и нужди. Тяхната ефикасност и безопасност са доказани в множество изследвания.

Модерна хиалуронова киселина със
CPM® технология

За грижата срещу бръчките е важно колко силно е пречистен и омрежен хиалуроновият гел, за да може да се определи колко добре филърът може да изгради обем. Също така в зависимост от правилния вид омрежване се определя разпределението и интегрирането на филърното вещество в тъканта и отчасти също и поносимостта към него.
Хиалуроновите филъри от групата на Belotero® са единствените филъри, които са произведени със съвременната CPM® технология.

Елегантният метод на произвеждане
на продуктите на Belotero®

Благодарение на модерния производствен процес, гелът Belotero® може се инжектира с много тънки и ултра тънки игли в кожата. Гелът е особено стабилен и има по-твърди и по-гъвкави зони, които могат да бъдат оптимално интегрирани в кожата. Уникалната CPM® технология на филърите Belotero® с многоомрежена хиалуронова киселина в еднороден гел осигуряват дълготрайни резултати с висока степен естественост. За видимо по-млад поглед в продължение на много месеци!
Убедете се от опита за потребителя!
Belotero® Volume е отличен с престижната награда за красота като най-добър дермален филър за 2016/2017 по време на дванадесетия Конгрес по красота Европейския конгрес по естетическа и Anti-Aging медицина (AMEC) в Париж.

Области на приложение на
филърите с хиалуронова киселина

Всяко лице и всяка кожа са различни – затова има селективен подход с продуктите Belotero® в четири различни концентрации хиалуронова киселина: Belotero® Soft, Belotero® Balance, Belotero® Intense и Belotero® Volume, със и без лидокаин. Вашият лекар може да избере най-добрия продукт за всяка област, която ще третира. Най-добре се консултирайте с нашите експерти относно това кой продукт е най-подходящ за постигане на Вашите цели!

Ще се влюбите във
филъра Belotero®

Belotero® Volume – възвръща загубения обем на лицето

 • При хлътнали бузи и скули
 • При плоска средна част на лицето
 • За повдигане на веждите

Тук можете да видите ефекта преди и след!

Belotero® Intense е идеален за коригиране на по-дълбоки бръчки и изпълване на устните

 • Назолабиални бръчки, (бръчки между носа и устата)
 • Напречни бръчки по брадичката
 • Марионетни бръчки (бръчки между ъгълчетата на устата и долната челюст)
 • Обем за горните и долните устни
 • Лифтинг на провисналите ъгълчета на устните
 • За повдигане на веждите
Тук можете да видите ефекта преди и след!

Belotero® Balance е особено подходящ за коригиране на умерени бръчки и контуриране на устните

 • Бръчки по челото и между веждите (гневни бръчки)
 • Назолабиални бръчки, (бръчки между носа и устата)
 • Напречни бръчки по брадичката
 • Марионетни бръчки (бръчки между ъгълчетата на устата и долната челюст)
 • Вертикални бръчки по горната устна (бръчки от пушене)
 • Контур и обем на устните
 • Акцентиране върху филтрума (малката вдлъбнатина между носа и горната устна)
 • Акцент върху извивката на горната устна
 • Лифтинг на провисналите ъгълчета на устата
 • Корекция на белези
Тук можете да видите ефекта преди и след!

Belotero® Soft е идеален за корекция на повърхностни бръчки като „пачи крак“ или бръчки на горната устна

 • Вертикални бръчки по горната устна (бръчки от пушене)
 • Корекция на белези
Тук можете да видите ефекта преди и след!

На нашия уебсайт можете да намерите списък със специалистите, преминали обучение и да уговорите консултация, за да разберете дали приложението на Belotero® е точно за Вас.
* Belotero® Balance трябва да се инжектира в областта между веждите от опитни квалифицирани лекари, добре познаващи анатомията. Инжектиране на дермални филъри в тази област може да доведе до увреждания на локалните съдове като исхемия или некроза.

Това може също да Ви интересува:

Приложение срещу стареене

Дермални филъри с хиалуронова киселина – как действат? Какво трябва да знаем за тях?

Красиви с хиалуронова киселина

Изглаждане на линии и запълване на обеми: какви филъри може да използвате?

Контур на устните с Белотеро

Специално за освежаване на устните – Belotero® Balance и Belotero® Intense. Разберете повече!

Close Menu