Предимствата на Belotero®

Красиви с хиалуронова киселина

Хиалуроновата киселина
не е точно киселина

“Хиалурон” всъщност е съкращение на думата „хиалуронова киселина“, която от своя страна според новите езикови норми (нем., б. ред.) правилно трябва да се нарича „хиалуронан”. Така или иначе – това вещество е присъщо за организма и не е, както някои смятат, изобретение на лабораторията по красота или агресивно вещество. Напротив: хиалуронът е прозрачна, гелообразна течност, която се произвежда от нашата съединителната тъкан и допринася за гладкостта на кожата. В допълнение, ставната течност се състои главно от хиалуронова киселина, която смазва ставите и поддържа сухожилията, връзките и хрущялите здрави и еластични. Така тя е истински многофункционална – извор на младост от природата.

Химически погледнато, хиалуроновата киселина се състои от верига захарни молекули, които могат да се свързват с големи количества влага. Те функционират като гъба, която хидратира нашата кожа, поддържа влакната на колаген и еластин и дори спира свободните радикали. Колко прекрасно! Има само един недостатък: с възрастта естественото съдържание на хиалуронова киселина в кожата намалява. Поради това, кожата става по-отпусната, суха, увредена и набръчкана.

Хиалуроновите филъри на Belotero® от Merz Aesthetics с патентована CPM® технология освежават кожата Ви чрез хиалуронан и ѝ връщат обратно еластичността и обема. Единичните бръчки могат да бъдат селективно коригирани, може да бъде създаден обем, а устните могат да бъдат нежно изпълнени. Филъри с различна концентрация се инжектират подкожно, за да се възвърне изгубеният обем, особено в средата на лицето, да се дефинира контура му и да се коригират единични по-фини и по-големи бръчки. Процедурата, която ще Ви накара да изглеждате с години по-млади и по-свежи, трае около 30 минути.

Защо се прави процедура
с хиалуронова киселина?

С възрастта депата с хиалурон в нашата кожа се изпразват малко по малко. Тялото не може да навакса с производството му. На 40 разполагаме само с около половината от първоначалните ни резерви на хиалуронова киселина. Последствията: обтегността и еластичността намаляват, кожата става по-суха и малките мимически бръчки бавно, но сигурно се превръщат в дълбоки линии. Освен това, с течение на времето и основните структури, като кости и мускули, също се променят.

С възрастта губим и мазнини – за съжаление точно там, където не искаме: на лицето. Скулите спадат, ъгълчетата на устните се накланят надолу, устните стават по-тънки. Уморени, тъжни, нещастни, стари – в най-лошия случай така изглеждаме вследствие на този процес. Това, което възприемаме като видимо стареене на кожата, са анатомични промени в областта на лицето и често са резултат от липсата на запазващия влажността хиалурон.
В един момент дори и най-добрият крем за кожа не може да спре естествения процес на стареене. Тогава е време за третиране на бръчките с хиалуронов гел от на Belotero®, извършена от опитен специалист. Серията гелове Belotero® Soft, Belotero® Balance, Belotero® Intense и Belotero® Volume и са одобрени като медицински изделия. Приложението на продуктите от линията Belotero® е просто и ясно – дори лекото освежаване може да има голям осезаем ефект.

Хиалурон
чрез инжектиране

Много ефективно е инжекционното третиране на бръчки с портфолиото хиалуронанови филъри Belotero®, при които веществото се инжектира с много фина игла директно в различните слоеве на кожата. Тя е нежно изпълнена отвътре, бръчките са повдигнати и загладени, а липсващият обем е възстановен. Ефектът е незабавен, а Вие изглеждате естествено освежени. Убедете се сами и вижте ефекта преди и след!

Филърът с хиалурон Belotero®, за разлика от други филъри с хиалуронова киселина, представлява еднороден гел от многократно омрежена хиалуронова киселина и разполага едновременно с по-твърди и по-гъвкави зони. По този начин гелът се вписва перфектно във фините пропуски. Преходите между третираните и нетретираните области са изключително гладки.

С хиалурон може да се заглади
почти всяка бръчка

Ефектът продължава 12 до 18 месеца, докато съдържащият се в продуктите на Belotero® хиалуронов гел се разгради напълно. Продължителността на действие зависи от гъстата и рядка течност на гелоподобното вещество. Колкото по-ниска е концентрацията и степента на омрежване на филъра, толкова по-бързо се разгражда и толкова по-кратък е срокът на издръжливост и ефектът на видимо запълване.

Инжекционната терапия
против стареене

Най-доброто време за инжектиране с хиалуроновите филъри на Belotero® е докато кожата е все още гладка. Тенденцията днес е да започнете третирането преди появата на първите бръчки. Така, ако започнете на 30, на 50 ще имате много по-добър шанс за свежа визия, отколкото някой, който досега не е направил нищо. Страхът, че от година на година ще се налага да се инжектира повече, е неоснователен. Ако не се прекалява с инжектираното количество, филърите на Belotero® имат време да се разградят и усвояването им е видно.

МОДЕРНО е
да изглеждаш естествено млад

Ключът е да си естествен! Вече не са модерни прекалено издутите устни или лице като за маскарад, както и известните холивудски опънати физиономии, получили се след процедури срещу бръчки, които приличат на замразени и вкаменени, без изражения на лицето. Все повече идеалът за красота се насочва към запазването на естесвената визия. Хиалуроновите филъри Belotero® успяват да балансират добре между изглаждането на бръчките, възвръщането на младежката свежест и еластичност на кожата и запазването на естествения вид.

Бъдете взискателни
в избора на продукт и лекар

Като цяло, инжекциите срещу бръчки с хиалуронова киселина са опростено третиране без значителни рискове. Процедурата се извършва амбулаторно и трае, в зависимост от областта на приложение, от 15 до 30 минути. След това се прилага кръгло кубче лед или студен компрес и настъпва пълно възстановяване, можете отново да работите или шофирате. Ефектът на свежест е видим веднага.
За да се предотвратят нежелани реакции е много важен изборът на правилния филър-материал. Уверете се, че се прилагат единствено сигурни и доказани в проучвания материали като продуктите Belotero® и че корекцията на бръчки се извършва от опитен и преминал обучение лекар! Отношенията на доверие и открита комуникация с Вашия лекар са важни за изясняване на целите и възможностите. Към тях се причислява обсъждането на предварителни процедури. Във всеки случай първите 14 дни след процедурата са важни за успешния резултат. Златното правило е: без спорт, без сауна, без излагане на слънчева светлина или солариум.

Каква е поносимостта към
филърите Belotero®?

  • Алергии: Хиалуроновата киселина е част от човешкото тяло и следователно е много добре поносима.
  • Отхвърляне на материала: За разлика от филърите от изкуствени материали, така наречените перманентни филъри, при филърите с хиалуронова киселина не съществува опасност от отхвърляне от организма.
  • Странични ефекти: След инжекциите може да се получи краткотрайно подуване или сини петна. За разлика от оперативната терапия, няма дълготрайни последици от интервенцията. Цялостно разясняване на всички известни странични ефекти или на потенциалните рискове от приложението трябва да бъде проведено от лекаря.

Въпреки това, качеството на третирането с хиалуронова киселина може да бъде много различно. Дори малки разлики в производството и състава на продукта с хиалуронова киселина могат да означават големи разлики при продължителността на ефекта и цялостния резултат. Опитът на лекаря също играе важна роля. Не всеки продукт е подходящ за прилагане на всеки пациент или от всеки лекар.

При нас ще намерите Списък със сертифицирани специалисти, обучени в приложението на хиалуроновите филъри Belotero®. Уговорете си консултация с тях и разберете дали третирането с продуктите на Belotero® е подходящо за Вашите нужди.

Това може също да Ви интересува:

Приложение срещу стареене

Дермални филъри с хиалуронова киселина – как действат? Какво трябва да знаем за тях?

Приложение на Белотеро

Широк спектър от продукти за вашите индивидуални желания и нужди.

Контур на устните с Белотеро

Специално за освежаване на устните – Belotero® Balance и Belotero® Intense. Разберете повече!