Предимствата на Belotero®
Често задавани въпроси

Събрани
специално за Вас

Всеки път когато отделни бръчки Ви притесняват или когато се погледнете в огледалото и изглеждате по-възрастна, отколкото се чувствате. Най-подходящото време е много индивидуално и не зависи от възрастта.

Вашият специалист инжектира продуктите на Belotero® с ултратънка игла точно под тревожните бръчки и ги изпълва отвътре. Чрез лек масаж на третираните кожни участъци лекарят осигурява равномерен и оптимален резултат.  Тук ще намерите повече за приложението.

Belotero® Volume е специално предназначен за възстановяване на младежки пропорции в области с обемен дефицит като зоната на скулите.

Продуктите на Merz Aesthetics са перфектно съвместими и могат да се съчетават добре. Ако искате да освежите външния си вид като цяло, попитайте Вашия лекар за филърите Belotero® и Radiesse® от Merz Aesthetics.

Третирането с продуктите от серията Belotero® има дълготраен ефект, но той не е постоянен. С течение на времето хиалуроновата киселина се разгражда по естествен път. След няколко месеца можете да решите отново да продължите прилагането. Повечето пациенти освежават ефекта от Belotero®след 6 до 12 месеца, за да постигнат траен резултат.

Belotero® е наличен в четири различни концентрации за прилагане на различни области. Всички Belotero® продукти се използват и в комбинация с лидокаин за локална анестезия, което прави лечението по-приятно:

  • Belotero® Soft Подходящ за коригиране на повърхностни бръчки като „пачи крак“ или бръчки по горната устна.
  • Belotero® Balance се прилага, когато бръчките са по-изразени – като бръчки по челото, около носа или устата.
  • Belotero® Intense се използва за коригиране на дълбоки бръчки – като бръчки около носа и устата. Също така Belotero® Intense е най-подходящ за третиране на устните.
  • Belotero® Volume се използва за компенсиране на обемни дефицити, например в областта на бузите и веждите.

Вашият лекар може да Ви посъветва за най-добрия за Вас продукт.

Да.
За ефективното третиране против бръчки с продуктите на Belotero® обикновено е необходима само една сесия при лекаря. Тя отнема средно около 20 минути. Ефектът е видим веднага: лицето Ви изглежда спокойно, гладко и жизнено.

Не, по принцип не, тъй като Belotero® се инжектира с много тънка игла в малко количество директно в средата на дълбоката дерма и запълва бръчките от вътрешната страна. След кратко време местата на инжектиране повече не се виждат. Не е нужно да отсъствате от работа или да почивате вкъщи след прилагане на филъра!
Например бихте могли да назначите процедура при лекар специалист, на когото се доверявате, по време на обедната си почивка и в следобедните часове да се върнете на работното си място.
Много често пациентите избират час на процедура в петък, така че след това да започнат почивните дни с отпочинал вид. Естествено изглеждащ незабавен ефект с продуктите на Belotero® – възможно е!

Belotero® се състои се от многоомрежена хиалуронова киселина, която се среща в неомрежена форма в човешкото тяло.  Лечението може да бъде проведено надеждно и без усложнения. Belotero® се понася добре и се усвоява по естествен път от организма.
Ако Вашият лекар използва Belotero® в комбинация с лидокаин, той ще Ви пита относно непоносимост или алергии към лидокаин. Информирайте Вашия лекар относно медикаментите, които приемате редовно, както и всички предварителни процедури, правени в миналото.

Belotero® се състои се от многоомрежена хиалуронова киселина, която се среща в неомрежена форма в човешкото тяло. Belotero® се понася добре и се разгражда по естествен начин от организма. В литературата са описани дермални филъри на базата на хиалуронова киселина, отчасти подлежащи на инжектиране, с временни странични ефекти: възпалителни реакции като зачервяване или подуване, втвърдяване и осезаем инфилтрат на мястото на инжектиране. В редки случаи може да настъпи обратима промяна на цвета.

Ако Вашият лекар използва Belotero® в комбинация с лидокаин, той ще Ви пита относно непоносимост или алергии към лидокаин. Информирайте Вашия лекар относно медикаментите, които приемате редовно, както и всички предварителни процедури, правени в миналото. Вашият лекар ще обсъди възможните рискове и странични ефекти в разговор с Вас.

Прилагането на продуктите Belotero® се възприема като много лесно поносимо. Но точно в усещането за болка съществуват много индивидуални различия. Например по-чувствителната област около устните може да се третира предварително с местна упойка като вече съдържащата се в Belotero® + лидокаин. Така възприемането на болка по време на убождане до голяма степен се отстранява.
Посъветвайте се с Вашия лекар!

Не е необходима, но няма проблем да се приложи. Процедурата е проста и до голяма степен безболезнена. Ако желаете, може да приложите обезболяващ крем по-рано върху зоната на третиране. След това продуктите на Belotero® се инжектират с много тънка игла. След подробна консултация с лекар лечението може директно да започне. Бързо и целенасочено!

С прилагането на Belotero® + лидокаин получавате още повече комфорт по време на прилагането, при която се инжектира лека местна упойка.

Разходите за процедурата варират в зависимост от обема на приложение и продукта.
Искате да знаете повече?

Уговорете си необвързваща консултация при някои от експертите, работещи с продуктите Belotero®, посочени на нашия сайт.

Естетични процедури с Belotero® можете да направите при опитните специалисти. Защото само компетентни и добре обучени специалисти могат да предоставят подробни съвети и от тях можете да получите най-добрите резултати с правилната технология на третиране.
Тук ще намерите специалист близо до Вас.

Както и в много други области, правилната подготовка, преминаване през обучение и богатият опит на специалиста в прилагането на дермални филъри са изключително важни за успешната естетична процедура срещу бръчки.

Искаме да се чувствате комфортно: първо уговорете консултация с един от нашите експерти за модерно изглаждане на бръчките. Убедете се сами от опита!

Имате още въпроси?
Чрез нашия формуляр за контакт можете да ни зададете въпроса си.

Това може също да Ви интересува:

Приложение срещу стареене

Широк спектър от продукти за вашите индивидуални желания и нужди.

Красиви с хиалуронова киселина

Изглаждане на линии и запълване на обеми: какви филъри може да използвате?

Приложение на Белотеро

Широк спектър от продукти за вашите индивидуални желания и нужди.